Martina Schoonmaakservice

Martina Schoonmaakservice

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden

Graag laten we wat foto’s zien aan u hoe wij werken en op wat voor lokaties. Wij werken met toewijding om tot een schoon resultaat te komen. Er is immers geen beter middel om via foto’s te laten zien hoe wij met trots de werkzaamheden uitvoeren.

Foto’s van onze klanten

Neem contact op

Voor vragen en deskundig advies kun je terecht bij onze serviceafdeling per WhatsApp, telefoon of per mail.

06 51 19 38 01

info@martinaschoonmaakservice.nl

Dit zeggen onze klanten

“Na klachten van ouders en kinderen zijn wij in september 2014 overgegaan naar een ander schoonmaakbedrijf; “Martina Schoonmaakservice”. Sindsdien zijn de klachten verandert in complimenten! Onze school ziet er goed verzorgd uit. Het is er schoon en hygiënisch. Kortom wij zijn zeer tevreden over Martina!”

“Nadat wij in november 2015 zijn verhuisd naar de Wildeman in Eindhoven Noord waren wij op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Eén van onze collega’s heeft in het verleden Martina leren kennen toen ze nog in loondienst werkte. Martina heeft toen zo’n goede indruk gemaakt dat we geen moment twijfelden om haar te bellen toen we hoorden dat ze nu een eigen bedrijf was gestart. Het is duidelijk dat Martina haar eigen goede manier van werken en inzet overbrengt op haar medewerkers, dit bevalt ons vanzelfsprekend erg goed. Kortom: een aanrader voor als je een schoonmaakbedrijf nodig hebt.”

Edwin Heeger, Baskuul

Ik ken Martina al enkele jaren. Ze is enthousiast en secuur in haar werk. Ik zocht voor mijn praktijk Podotherapie een goed schoonmaakbedrijf, waar ik van op aan kan. Ik heb een zorgpraktijk en het is dus belangrijk dat de praktijkruimte goed en hygienisch schoon is. Zeker omdat er veel patienten over de vloer komen. Ik ben zeer tevreden over Martina Schoonmaakservice. Het is iedere keer weer fijn om mijn schone praktijk binnen te komen, als Martina of haar personeel bij mij geweest is.

Jeanne Brugmans, podotherapeut, Podotherapie Brugmans

“Al een aantal jaren maken we gebruik van Martina’s schoonmaakservice. Naast dat ons kantoor altijd mooi schoon gehouden wordt vinden we het ook van meerwaarde dat we altijd de zelfde schoonmaakster hebben en die ook bij ons past. Een goeie klik is belangrijk en versterkt de dienstverlening.”

Als autobedrijf wordt het gauw vuil in de werkruimtes. Wij zijn al jaren blij dat Martina’s schoonmaakservice ons ontzorgt om het bedrijfspand en daaromheen netjes te houden.

Bart van der Vleuten, Ebersbanden Totaalonderhoud

Onze school werkt sinds kort samen met Martina. We hebben korte lijnen en Martina komt met regelmaat op school. Ze is duidelijk en concreet naar ons en naar haar werknemers. We vinden  het erg fijn dat we steeds dezelfde schoonmaakster hebben. Martina denkt goed mee met onze organisatie.

Enny Kuijpers, Basisschool Franciscus
Als Martina is geweest is alles weer super netjes. Al jarenlang maken we gebruik van haar diensten! Zeker in deze tijden vinden we het enorm belangrijk dat het goed gedaan wordt!
Jean-Tine van Zutphen, Van Zutphen Service
Sinds enkele jaren worden onze panden wekelijks schoongemaakt door “Martina Schoonmaakservice”.
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden, die door Martina en/of haar collega’s bij ons gedaan worden. Ook extra werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar; Martina weet altijd een oplossing.
We hoeven nooit zelf iets te regelen, Martina en haar collega’s zorgen ervoor dat alles van tijd tot tijd schoongemaakt wordt.
De planning van Martina verloopt streep loos maar als wij roet in het eten gooien, bijvoorbeeld als onze uitvaartcentra in gebruik zijn, dan worden de ‘schoonmaaktijden’ probleemloos aangepast.
Een vraag om extra hulp bij een schoonmaakklus wordt altijd beantwoord met: “Ja, natuurlijk, dat gaan we regelen”.
Kort gezegd: Martina en haar collega’s van de Schoonmaakservice ‘ontzorgen’ ons.